reede, 11. veebruar 2011

Mida peab teadma eelsüüteküünaldest?

 Hea eelsüüteküünal peab kindlasti aitama mootorit kiiresti käivitada. See tähendab - kiiresti kuumenema ja püsima veel ka niikaua kuum, kuni mootor on enam vähem üles soojenenud. See aitab külma mootori korral küttesegul paremini põleda ja seeläbi vähendada ka tahma heitgaasides. 
 Väga oluline on ka küünla kestvus läbi aastate. Lucase diiselmootorite varuosad on alati kõrges hinnas olnud, nii ka eelsüüteküünlad. Lucase insenerid on valmistanud kaasaegse tehnoloogia nõuetele vastava eelsüüteküünla. Kõik küünlad on projekteeritud originaalosa standardite kohaselt, tagamaks täiuslikku ühilduvust. Küünla sees on kaks mähist, seetõttu küünal soojeneb kiiresti, hoiab pikalt sooja ja on vastupidav. Automaailma üle 100 erineva hulgast leiad kindlasti oma. Vaata e-poest:  vali: Varuosad ( TecDoc) – oma auto – Süüde/eelsüüde allgrupp.
 Enne paigaldamist aga tuleb sobivus kindlasti üle kontrollida - see tähendab vaadata, et nimipinge ja mõõtmed oleksid samad, kui vanadel küünaldel. Kui aga kõik vanad küünlad lõpetasid oma töö korraga - siis on mõtekas põhjust otsida hoopis auto elektrisüsteemist. Vaevalt, et kõik küünlad korraga kõlbmatuks muutusid. Ilmselgelt nad kas said liiga suure pinge ( liiga pika aja jooksul) , mis nad läbi põletas, või hoopis on pinge liiga madal, mis ei lase küünaldel kuumeneda. 

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar